COMUNICAT DE SUPORT A LES DETINGUDES. l’únic terrorista l’estat capitalista!

El passat 10 d’abril, l’audiència nacional va ordenar la detenció de vàries persones vinculades als CDRs i van ser detingudes 6 pels cossos dels mossos d’esquadra per les accions i aldarulls del 30 de març i els que s’han anat produint del 2 al 8 de març. Tot això acusant-les de delictes de sedició, rebel·lió, malversació i ordre públic, i aplicant a una d’elles la llei anti-terrorista, fet que comporta el transport a madrid Madrit i tres dies incomunicada.


Davant d’aquesta escalada repressiva, des de l’Assemblea Llibertària de la UB Raval volem condemnar, un cop més, la persecució i la repressió de l’estat espanyol, que fa augmentar reiteradament el nombre de preses polítiques. Aquest cop han anat a un altre nivell: l’acusació és de terrorisme, una acusació feta a persones per a dur a terme accions de resistència pacífica com són els talls de carreteres o les “sentades”. Aquesta tàctica no és pas nova: és porta fent a Euskadi anys acusant a gent de terrorisme per fets tan pacífics com la tinença d’enganxines. No som les primeres i, si no fem res, tampoc serem les últimes.


Rebutgem rotundament també la campanya de criminalització dels CDRs, uns comitès que funcionen de manera assembleària, praxis que defensem ferventment. A més, creiem que és l’únic agent independentista que està defensant la república de veritat, amb un projecte popular i allunyat de l’autonomisme burgès de les institucions i partits que han volgut abanderar-se d’un moviment popular. Si un nucli així, format per barris i municipis que actua pacíficament i a mode de resistència, ha estat condemnat per terrorisme, qualsevol altra acció sindicalista pot ser condemnada de la mateixa manera.


És evident que tot això pretén tergiversar actes simbòlics i pacífics, no constitutius de cap delicte. Recordem que aquests estan emparats pel dret de reunió i manifestació i que, amb tot això, estem presenciant un nou intent, per part de l’estat espanyol, de dissuadir i desmobilitzar la població. Com a anarquistes, sempre ens posicionarem frontalment en contra de tota acció repressiva de l’estat i tota forma de dominació i opressió sobre la població.

Màxima solidaritat amb les represaliades: no aconseguiran acabar amb el poder popular!

Salut i anarquia!

#JoSócCDR

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.